LUTKE EMOCIJE, 8 kom

W44922

proizvođač:

WESCO

dob djeteta

1+
LUTKE EMOCIJE, 8 kom

OPIS

8 krpenih lutaka s različitim emocijama, visine 24 cm, bez odvojivih dijelova, perive na 30 stupnjeva C, vrlo lagane i jednostavne za baratanje.

MATERIJAL

tekstil

KAKO KORISTITI

Ove simpatične krpene lutke prikazuju različite emocije i odlične su za igre uloga te različite simboličke igre, a djeca će, uz njihovu pomoć, vrlo lako moći izraziti, promatrati i imenovati emocije.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...