PROJEKTI

OD SKICE DO UREĐENJA - osmišljavamo i u potpunosti opremamo prostore vođeni Vašom željom i svojim znanjem, stvarajući originalna mjesta za igru i edukaciju. IZDVAJAMO:

ZAVIRITE U DJEČJE ZONE NOVOG HOTELA AMARIN

Opremili smo dječju zonu novog, modernog, obiteljskog hotela Amarin u Rovinju.

SOBA ZA SENZORNU INTEGRACIJU U DARUVARU

Opremili smo sobu za senzornu integraciju u Centru za odgoj i obrazovanje Rudolf Steiner u Daruvaru.

SNOEZELEN ČAROLIJA U KRAPINSKIM TOPLICAMA

Opremili smo Snoezelen sobu za opuštanje i stimulaciju osjeta u Osnovnoj školi pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

OPREMILI SMO DJEČJI VRTIĆ ŠVARČA U KARLOVCU

Sredinom prošle godine započela je gradnja novog dječjeg vrtića u Karlovcu, na Švarči, a sredinom 3. mjeseca ove godine vrtić je otvorio svoja vrata za 150 mališana.

DJEČJI VRTIĆ MAKSIMIR - OAZA ZA OSJETILA

Poznato je da imamo 7 osjetila - osjetilo vida, dodira, sluha, njuha, okusa, ravnoteže i propriocepcije. No, razvoj osjetila ne teče uvijek glatko. Ponekad informacije do mozga dolaze nepotpune pa se kod djece javljaju teškoće senzoričke integracije.

TERAPIJSKE NJIHALJKE VEĆ SU U UPOTREBI

Ubrzo nakon što smo u našu ponudu uvrstili i izvrsne terapijske njihaljke njemačkog proizvođača Schaukel, već su nam počele stizati narudžbe naših kupaca.

VRTIĆ U PRIRODI

Ponosni smo što smo sudjelovali u ostvarivanju jedinstvenog koncepta - vrtić u prirodi. Opremili smo prostor suvremenom, modernom, trajnom i poticajnom didaktičkom opremom.

VRTIĆ OTVORENIH VRATA

Sudjelovali smo u opremanju Dječjeg vrtića En ten tini u Sesvetskoj Sopnici, jednog od najsuvremenijih vrtića u Hrvatskoj.