PIKTOGRAM, u drvenoj kutiji

ED523193

proizvođač:

HEUTINK INTERNATIONAL B .V.

PIKTOGRAM, u drvenoj kutiji

OPIS

6 većih, plastičnih, slikovnih kartica sa svakodnevnim motivima - kamp, restoran, igralište, benzinska crpka, plaža... (zadaci), 48 manjih, plastičnih, slikovnih kartica s piktogramima - izlaz, zabranjen prilaz, bolnica, zabranjeno pušenje... (rješenja), te upute za igru na hrvatskom jeziku. U drvenoj kutiji s poklopcem, dim. 34x20x7 cm.

MATERIJAL

plastika/drvo

KAKO KORISTITI

Kojoj od situacija na zadacima pripada znak "Zabranjeno pušenje"? Znakovi poput ovih nazivaju se "piktogrami". Cilj igre je postaviti piktograme na odgovarajuća mjesta na karticama sa zadacima. Motivi u igri vezani su uz promet, sigurnost, sport i putovanja te mogu biti odličan poticaj za razgovor o prikazanim situacijama. Materijal ima mogućnost samoprovjere.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...