MEMORY IGRA KOŠNICA

MKMK14153

proizvođač:

MASTERKIDZ

  • MEMORY IGRA KOŠNICA
  • MEMORY IGRA KOŠNICA
  • MEMORY IGRA KOŠNICA
  •  Galerija
  • MEMORY IGRA KOŠNICA
  • MEMORY IGRA KOŠNICA
  • MEMORY IGRA KOŠNICA

OPIS

Igra sadrži drvenu ploču s heksagonalnim utorima, oslikanu pčelama, drvene žute heksagonalne oblike za umetanje te 6 plastičnih ploča s raznim motivima, za igru memory: brojevi, brojanje, oblici, boje i abeceda. Dim. 28x28x3,5cm.

MATERIJAL

drvo, plastika

KAKO KORISTITI

Pronađite iste oblike, brojeve ili količine, koje se skrivaju ispod ovih oblika nalik na pčelinje saće. Tko od vas ima najbolje pamćenje? Osim vježbanja pamćenja, ova igra korisna je za razvoj matematičkih vještina, prepoznavanje boja i početno učenje abecede.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

29,60 €

223,02 kn

25,16 €
189,57 kn
-15%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...