KOMPLET RANI RAZVOJ 1-3 GOD.

ED90000427

proizvođač:

EDUCO

dob djeteta

1+
KOMPLET RANI RAZVOJ 1-3 GOD.

OPIS

Komplet sadrži 24 različite didaktičke igre načinjene od drveta, za rad s djecom u svim jasličkim skupinama - Hvataljka Dolio, Valjak sa zvončićem, Blokovi za građenje, Zvečke hvataljke, Kutija umetaljka s lopticom, Igra s prstenovima u boji…

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Poznato je da se većina informacija, koje dijete prima iz okoline, najbolje usvaja u najranijim godinama života. U svom razvojnom procesu dijete nikad ne izvodi istu radnju na potpuno identičan način, a svaki put kada iznova priđe nekom predmetu i koristi ga na drugačiji način nego prije, neuronske veze u mozgu postaju čvršće. Stoga je djeci potrebno ponuditi izazove koji će ih privući na ponovno korištenje. Ovi jednostavni materijali utemeljeni na Montessori pedagogiji potaknut će svaki stupanj djetetova ranog razvoja, a ujedno će stimulirati i sazrijevanje budućih kapaciteta za učenje i različita postignuća.

POSEBNA PREPORUKA:

ZA NARUDŽBU KOMPLETA RANI RAZVOJ POKLANJAMO VAM MALO STOLNO KAZALIŠTE LUTAKA!

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Osjetilna percepcija

Obuhvaća više osnovnih percepcija zajedno.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...