KARTE UOČI ŠTO JE KRIVO

SH12077

proizvođač:

SCHUBI

  • KARTE UOČI ŠTO JE KRIVO
  • KARTE UOČI ŠTO JE KRIVO
  •  Galerija
  • KARTE UOČI ŠTO JE KRIVO
  • KARTE UOČI ŠTO JE KRIVO

OPIS

Komplet od 70 ilustriranih kartica dim. 9x9 cm. Ukupno 17 sljedova aktivnosti s 2- 5 kartica. U oslikanoj kartonskoj kutiji, s uputama.

MATERIJAL

karton

KAKO KORISTITI

17 uzbudljivih sljedova aktivnosti koji zahtijevaju dobro uočavanje detalja te precizno promatranje ilustracija. Uviđate li nejednakosti ili pogreške na slikama? Pogreške mogu utjecati na tijek radnje ili ponašanje likova, prikazati predmete u pogrešnom kontekstu ili prikazati radnju na nerealan način. Korisno za razvoj govora i širenje vokabulara, razvoj vizualne percepcije i logičkog zaključivanja.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

27,90 €

210,21 kn

25,11 €
189,19 kn
-10%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...