IGRA SLUŠAJ ŠTO GOVORIM

ED523122

proizvođač:

EDUCO

dob djeteta

3+
IGRA SLUŠAJ ŠTO GOVORIM

OPIS

Komplet sadrži 8 plastičnih, dugačkih kartica sa zadacima u okvirima različitih boja, na temu prostornih odnosa, boja, brojeva i veličina, 64 plastične kartice s pripadajućim motivima, 32 male kartice s oznakom boje te upute za igru na hrvatskom jeziku. U drvenoj kutiji s poklopcem, dim. 49x16x7cm.

MATERIJAL

drvo/karton

KAKO KORISTITI

Igra komunikacije koja nudi nekoliko različitih mogućnosti za igru. Primjerice, dva igrača odabiru karticu s predloškom i pripadajuće kartice boja. Sjede sučelice, jedan igrač daje suigraču upute s kartice sa zadatkom, a drugi rješava zadatak stavljajući karticu boje na odgovarajuće mjesto. Igrač koji daje upute odmah može vidjeti je li zadatak točno riješen. Zadaci potiču opisivanje situacija, prostornih odnosa, boja, količina i veličina. Pitanje koje se, između ostalog, može postavljati je npr. "Koju riječ si čuo prvu ili posljednju?" Igra je poticajna za sve oblike uporabe govora.
Drveni stalak za kartice potrebno je naručiti zasebno (artikl ED512245).

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

497,00 kn

422,45 kn
15%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...