KUTNA PENJALICA STABLO

H112204

proizvođač:

WEHRFRITZ Gmbh

dob djeteta

5+
  • KUTNA PENJALICA STABLO
  • KUTNA PENJALICA STABLO
  •  Galerija
  • KUTNA PENJALICA STABLO
  • KUTNA PENJALICA STABLO

OPIS

Kutni element-penjalica u obliku stabla, sastoji se od dvije polovice. Od slojevite ploče breze. Za montažu na zid. Dim. 249x118cm. Ne uključuje podest 1/4 kruga niti metalnu šipku s užadi za penjanje.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Ovo "stablo" potrebno je smjestiti u ugao prostorije, a zatim na njega montirati drveni podest 1/4 kruga (artikal H112215) i polukružnu metalnu šipku (artikal H172203) s 3 užeta za penjanje (artikal H172203). Podest 1/4 kruga, polukružnu metalnu šipku i užad za penjanje naručite odvojeno. Stablo ima perforacije, pa se podest i šipka za penjanje s užadi može montirati na visinu koja Vam odgovara. Stablo za penjanje odličan je motorički rekvizit ne samo za sportsku dvoranu, već može biti osnova bilo kojeg motoričkog centra čak i u sobi dnevnog boravka kao dio prirode - unutra.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...